Julemarked i Den Grå Hal fra lørdag

CHRISTIANIA: Der bliver hurtigt for varmt til den store overfrakke og for trangt til barnevogne – men så er forbeholdene også væk.

Und dig selv en tur på byens mest eksotiske julemarked i Den Grå Hal på Christiania (Refshalevej 2) med række på række af boder med brugskunst, smykker, nissehejs, forskelligt mundgodt, strikvarer, lædervarer, hjemmelavet gløgg (ikke trafiksikker), julepynt og så alt det, der overrasker.

Markedet har levende musik hver eneste dag. Blandt andet optræder Anne Marie Helger og Peter Larsen som søstrene Ruth og Randi i prikkede kjoler. Markedet har åbent 8.-20. december, alle dage klokken 12.00-20.00. Sidste dag lukkes dog 18.00.

Læs meget mere om musikprogram med mere på Facebook-siden Christiania Julemarked.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

To boligområder på Nørrebro er føjet til regeringens ghettoliste

Morgensang på Værnedamsvej