PR-foto.
in , ,

Hjemløse juletræer venter på Sundholm

SUNDHOLM: Hjemløse og socialt udsatte fra Sundholm slår igen i år dørene op til en af årets store Amager-traditioner: salget af ’hjemløse’ juletræer. Her kan du – som altid – benytte juletræsindkøbet til at give en håndsrækning til Sundholms brugere.

»Selv er vi ikke i tvivl om, at vores juletræssalg er byens hyggeligste” siger Kristian Andersen, der er ny leder i Aktivitetscentret Sundholm, og han bakkes op af Jim, som er bruger på Sundholm: »Det er noget helt særligt, når så mange glade mennesker besøger os,« fortæller han.

Gennem de sidste år er det efterhånden blevet en fast tradition for mange amagerkanere, at lægge vejen forbi Sundholm, når der skal købes juletræ:

»Man får selvfølgelig en mulighed for at støtte et godt formål, men det er mere end bare det – her mødes vi på kryds og tværs med mennesker, som vi måske ikke møder så tit i hverdagen. Det synes vi selv er ret værdifuldt.«

Til hverdag producerer brugerne i Sundholms værksteder alt fra plantekasser, sæber, shoppingtasker og spækbrætter. Det sker som et led Sundholms sociale arbejde, hvor der opøves faglige og sociale kompetencer på vejen mod egen bolig og en misbrugsfri hverdag.

»Til julemarkedet skaber vi et ansigt-til-ansigt møde, hvor brugerne bliver anerkendt for deres indsats her og nu – derfor er vi glade for hver eneste kunde, der kommer forbi,« afslutter Kristian Andersen.

Sundholmsvej 44 helt frem til jul tirsdag og torsdag 13-18, lørdag og søndag 10-16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Boligfonden sælger for 1 mia til Blackstone

Borgmester besøger områdefornyelse Indre Nørrebros fællesskaber