Foto: Ricardo Ramirez

Hyggeligt nokke-marked mellem fælled og havn

ISLANDS BRYGGE: Nokkens Julemarked foregår på søndag 9. december klokken 12-16 i Nefa, Nokken Strandvej 3. Det er et lidt anderledes julemarked i byen, ikke stort og særligt prangende, men almindeligvis varmt og flot på et fantastisk smukt sted, hvor man stadig kan se lidt af toppen på rådhustårnet og lugte både havnen og fælleden.

Nokkefolket stiller op med boder med alt, hvad hjertet kan begære: Specialiteter af mange slags. smukke, sjove og ret specielle ting, kunst, kunsthåndværk, forunderligt træ, strik og keramik, kulinariske specialiteter og fristelser, bøger, billeder, tøj, strikketøj, legetøj eller syltetøj med plads til overraskelser – og alt muligt i mad og drikke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Vandværksejeren: »Jeg bliver lykkelig af at give penge væk

To boligområder på Nørrebro er føjet til regeringens ghettoliste