3. december åbnede Blå Kors' værested i København, GraceKbh, for sjette vinter i træk et nødherberg for byens hjemløse. Pressefoto
in

GraceKbh mangler frivillige til nødherberg

HERBERG: Fra 3. december og fire måneder frem slår værestedet GraceKbh dørene op for et nødherberg, hvor hjemløse har mulighed for at få et gratis måltid mad og en seng at sove i.

Det er sjette år i træk, at GraceKbh, som er Blå Kors’ værested på Nørrebro i København, har et nødherberg i vintermånederne. I år er der 20 sovepladser hver nat.

Nødherberget har åbent hver aften og nat, også i julen, fra klokken 19.00 til 8.00 helt frem til slutningen af marts. Men for at det kan lade sig gøre rent praktisk, er der brug for flere frivillige. Særligt nattevagter. Københavnerne opfordres til at rive en nat ud af kalenderen for at hjælpe. Hvis man vil melde sig som frivillig, kan man gøre det via GraceKbh’s hjemmeside.

Adresse: Baggesensgade 7, 2200 København N (Kristuskirken)

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Cykelstier ligger mørke hen

Handicappris gik til formand for Parasport