PR-foto
in , ,

Drik juleøl og spred juleglæde fra værtshuset

DONATIONER: Imens størstedelen af borgerne i København glæder sig over juleforberedelser, julefrokoster, julegaver og duften af gran og juleand, er der også familier, for hvem juletiden er en påmindelse om alt dét, de ikke har råd til.

Igen i år slår antallet af ansøgere til organisationen Julehjælpen således en kedelig rekord, og mange vil få afslag, fordi der ikke var nok midler til at sikre en god jul til alle. Så det er nu, slutspurten for at sikre så mange som muligt julehjælp er sat ind.

Det vil Royal Beer, der står bag juleøllen Royal X-mas, gerne hjælpe til med, og derfor støtter de i år Julehjælpen via salget af X-mas for at sikre julen hos mindst 500 ekstra familier og for at skabe mere synlighed omkring Julehjælpens arbejde.

Værtshusene i København er således også gået med i støttekampagnen, der skal sprede juleglæde hos flere danske familier. Det betyder, at du kan støtte Julehjælpen ved at smide en mønt i de indsamlingsflasker, der er placeret på værtshusene rundt omkring i København.

Julehjælpen har siden 2008 støttet mange tusinde familier ved at donere legetøj, gavekort, julemad og juletræer, men selv om de frivillige medarbejdere løber stærkt, og organisationen får mange donationer, har de svært ved at hjælpe alle familier i København, der søger om julehjælp. Sidste år var der rekordmange ansøgere til Julehjælpen og rekordmange afslag

I 2017 blev 4.640 familier godkendt til at få julehjælp, men kun 3.016 familier endte med at få hjælp – der var altså 1.624 familier, der ikke fik hjælp. Alle kan støtte Julehjælpen via MobilePay på 92812. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Handicappris gik til formand for Parasport

December-koncerter på Ingolfs Allé