MC Einar. ArkivFOTO: Martin Sørensen
in , ,

December-koncerter på Ingolfs Allé

SUNDBYVESTER: Torsdag 6. december klokken 21.00 kan man møde morgendagens stjerner, når Ingolfs Kaffebar byder velkommen til en aften med showcase-optrædener fra kvindelige up-coming artister: ’SheCanPlay’ er et community, hvor unge kvindelige stjerner kan udvikle deres musikalske talent med inspiration fra musikbranchens dygtigste professionelle. SheCanPlays medlemmer er unge kvinder i alderen 14 til 22 år, der brænder for musik. Gratis adgang.

Dagen efter på samme tid kommer Nikolaj og Piloterne forbi. Nikolaj Christensen har altid leveret ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, således også i dette ’greatest hits show’ fra den rustne røst, der fejrer 30 års jubilæum. Entré 100 kroner.

Torsdag 20. og fredag 21. december er det så tid til det årlige MC Einar »Det’ jul, det cool« show, hvor man hygger sig bedst… Billetter via www.ingolfskaffebar.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Drik juleøl og spred juleglæde fra værtshuset

Tag med veterantoget fra Vesterbro