in ,

Hallo, hallo – Peter fylder 50 år

firmafon: Peter Engelbrecht er manden bag Firmafon i Teglværksgade, og han runder 4. december 50 år.

Han er uddannet civilingeniør og efter en karriere i udlandet, blandt andet hos teknologivirksomheden Intel, var han med til at stifte Firmafon i 2011 – en virksomhed, der sælger erhvervstelefoni og omstillingsløsninger, og som har over 4.000 danske virksomheder som kunder.

I dag er Peter Engelbrecht direktør og har 40 medarbejdere, som han selv nøje har været med til at udvælge. Firmafon blev kåret til Børsen Gazelle 2018 og er en virksomhed i rivende vækst. Peter Engelbrecht bor i Gammel Holte sammen med sin kone gennem 25 år. De har sammen fire børn på 15, 19, 21 og 23 år. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

DEBAT: Det eksklusive rykker ind

Se billederne: Prinsesse Marie besøgte Europaskolen i København