Der er åbnet for adgangen til flere parkeringspladser på Vesterbro. Arkivfoto: René Mølskov

38 nye p-pladser på Vesterbro

Parkeringsplads: Parkeringspladser ved en række kommunale institutioner skal åbnes. Det blev besluttet for tre år siden. Teknik- og Miljøforvaltningen har siden skaffet adgang til knap 200 parkeringspladser på kommunale arealer rundt om i København.

I sidste måned blev der åbnet for yderligere 38 pladser i Hans Nansens Gård. Det er til daglig Kultur- og Fritidsforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen der har kontor i bygningerne. Der er indkørsel til p-pladserne i gården fra Dahlerupsgade 2-4, oplyser Teknik- og Miljøforvaltningen.

Parkeringspladserne er tidsbegrænsede til to timer hele døgnet, men alle er velkomne til at bruge dem og det er gratis i de to timer.

Desuden kan bilister med beboerlicens til Vesterbro parkere uden tidsbegrænsning i aften- og nattetimerne fra klokken 17-07 samt i weekenden. Formålet med p-ordningen er at sikre, man bruger de kommunale parkeringspladser bedre. Særligt i forhold til at københavnerne får lettere adgang til at parkere tæt ved deres bolig i aften- og nattetimerne, hvor presset på p-pladserne er størst. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Ingen udsigt til ny biograf

Flerlægeklinikker tænkes ind i nybyggeri i København