FOTO: Ole Christiansen

Kalendertip. Alverdens solister synger »Messias«

7.-8. december: Det er i 2018 lykkedes Mogens Dahl Kammerkor at besætte solistpartierne i Händels »Messias« i Holmens Kirke 7. og 8. december – begge dage klokken 19.30 – med fire unge internationale solister, som hver især har trukket overskrifter i aviser og musiktidsskrifter verden over. Holdet kommer til at bestå af sopran Denise Beck (Danmark), alt Jakub Józef Orlinski (Polen), tenor James Way (England) og bas Gordon Bintner (Canada).

Kun én af disse sangere – Beck – er genganger i forhold til 2017-udgaven af det højt elskede oratorium af Händel. Mogens Dahl Kammerkors udgave af »Messias« kaldte Kristeligt Dagblad »Mirakuløse musikalske guirlander«.

Billetter à 275 kroner via billetlugen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Historien skal på skrump i Dragør

Villaejere går igen juleamok