Foto: »Takt og Tone til tiden«

100 år med takt og tone

Jubilæum: Torsdag 6. december er 100 års dagen for udgivelsen af Emma Gads bog »Takt og Tone«. En bog som er udkommet i utallige oplag siden.

Emma Gad selv og hendes familie boede om sommeren på Østerbro, i huset som hed “Søvang” og lå i Rosenvænget.

Udgivelsen af bogen fejres denne dag med en jubilæumsfest, som afholdes hos Enigma. Festen indledes med en velkomst af Jytte Hilden, hvorefter der vil være fejring med både teater, sang og musik ved skuespillerne Sanne Graulund, Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørk Nielsen, Tanya Lund Andersen og Henriette Rosenbeck. Afsluttende vil Pia Fris Laneth fortælle om Emma Gad.

Baggrunden for dagen er, at Pia Fris Laneth og Jytte Hilden har redigeret en debatbog – »Takt og Tone til Tiden« – hvor de tager fat på skik og brug i dagens Danmark.

Arrangementet denne dag vil blive en fejring af både Emma Gad, hendes bog og tiden hun levede i. Så kom til fejring af takt og tone gennem 100 år hos Enigma, Øster Allé 1, torsdag 6. december, klokken 16 til 18. Der er fri adgang og debatbogen »Takt og Tone til Tiden« kan desuden købes mens Pia Fris Laneth og Jytte Hilden signerer. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Flerlægeklinikker tænkes ind i nybyggeri i København

Fakta om taglejligheder på Platanvej