ARKIVFOTO: MICHAEL PALDAN
in ,

Restaurant Beghuset modtager Venstres Erhvervspris i Dragør

DRAGØR: Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) og folketingsmedlem for Venstre i Tårnby-kredsen Martin Geertsen har ved en reception 25. november uddelt Venstre i Dragørs Erhvervspris 2018 til Restaurant Beghuset.

I motiveringen for prisen lagde Venstre i Dragør vægt på, at Restaurant Beghuset er et godt eksempel på, at der, på trods af mange begrænsninger for erhvervspolitikken i kommunen på grund af geografien og nærheden til lufthavnen, alligevel med store dele flid, dygtighed og passion kan skabes og udvikles gode og veldrevne virksomheder i Dragør Kommune.

»Restaurant Beghuset med værtsparret Charlotte og Kim Gravenhorsts store indsats gennem snart tre årtier har sat Dragør på det kulinariske landkort langt ud over kommunens grænser med deres fortolkning af dansk og fransk mad. Selv New York Times har skrevet begejstret om det gode madsted i Dragør,« hed det videre i motiveringen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Stofbrugernes toilet på Kvægtorvet lukker

Julen tændes med sang og harmonikaspil