Foto: Anja Berth
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Tvillinger åbner herretøjsbutik i Vanløse

Jernbane Allé: Det er to erfarne herrer, ovenikøbet tvillinger, Anders og Christian Simonsen, der netop har åbnet deres tredje butik i København. Brdr. Simonsen har netop slået dørene op ved siden af Kulturstationen og fra åbningsdagen var der fuldt hus og lang kø til de mange tilbud.

De to skaldede tvillinger har også butik på Nørrebro, under navnet Din Tøjmand Brdr. Simonsen og i Amager Centret hvor de frister amager-mænd med lækkert tøj. Nu er turen kommet til Vanløse, hvor de ved siden af Netto og Kulturstationen har knebet sig ind et stort lokale med masser af mærkevarer og gedigent herretøj. abe

 

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Så blev det atter jul på det gamle Tingsted

Stofbrugernes toilet på Kvægtorvet lukker