Der var gode momenter, men B.93 fik heller ikke en sejr i efterårets sidste kamp. Foto: Odense Q / Iver Tidemand
in ,

Ny nedtur for B.93’s kvinder

FODBOLD: B.93’s kvindehold i den bedste række jagtede i efterårssæsonens sidste kamp holdets første ligasejr.

Men trods en føring på 0-1 i Odense, gik det galt i den sidste halve time, så Odense Q vandt 3-1.

Begge hold havde inden kampen forpasset chancen for at nå top 6 og Ligaslutspillet, og de skal i stedet spille kvalifikationsliga i foråret. Derfor handlede kampen for begge klubber om at afslutte sæsonen tilfredsstillende og få et godt udgangspunkt for foråret.

B.93 fik en rigtig god start på kampen, da Natasha Shirazi efter 31 minutter scorede efter oplæg fra Signe Nielsen.

Stillingen holdt indtil det 63. minut, hvor Odense Q-topscorer Tenna Kappen Bendtsen udlignede. 6 minutter senere gjorde hun det til 2-1.

I det 77. minut scorede Odense Q til 3-1, og B.93 var ikke i stand til at svare igen på de hurtige scoringer trods 8 minutters overtid. 3F Liga-debutanterne fra B.93 kan ærgre sig over endnu en af de kampe, hvor gode takter og perioder ikke udmøntede sig i point.

Nu skal B.93 og cheftræner Anders Vang bruge vinteren på at blive klar forårets 10 kampe i kvalifikationsligaen mod Aab, Vildbjerg, Næsby, FC Nordsjælland og Odense Q. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Historie. Musikalsk dokumentar om jødeforfølgelser

Så blev det atter jul på det gamle Tingsted