in , ,

Julen tændes med sang og harmonikaspil

JULETRÆSTÆNDING. Julemanden var i sit musikalske hjørne, da han troppede op i Sydhavnen til tændingen af det store juletræ ved Sjælør Boulevard. Selv om regnen faldt stødt, fandt både store og små sydhavnere vej til den hyggelige tradition, der bød på både ilddans og fællessang.

Foto: Dan Møller
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Restaurant Beghuset modtager Venstres Erhvervspris i Dragør

Jul hos de kendte: Læs hvordan Bo Bech, William Kvist og Jesper Lohmann holder jul