Billeder: Paraplyernes juletræsfest

TÆNDING. Trods vedvarende regn var Trianglen fyldt med juleglade børn og voksne, da juletræet blev tændt første søndag i advent. Julemanden afslørede, at han er i besiddelse af en vejrmaskine, som kan forvandle regn til sne.

LYS: Siden 2014 har Østerbro Handelsforening arrangeret juletræ på Trianglen og markeres med tændingen af træet første søndag i advent.

Traditionen har bundfældet så fast hos østerbroerne, at voksne og børn dukkede op i søndags, 2. december, uanset der var en vedvarende og ubehagelig regn.

Arrangementet var således præget af mange paraplyer.

Traditionen tro dukkede julemanden op på spektakulær vis, denne gang fra taget en brandbil.

Og så kunne han – med en stemme som lyder som skuespilleren Jonas Schmidt – sætte gang i nedtællingen til tændingen af lyset i træet.

Julemanden kunne i øvrigt afsløre, at han er i besiddelse af en vejrmaskine, som forvandler regn til sne. Det venter vi stadig på at se resultatet af.

Der blev sunget masser af julesange, hvor Channe Nussbaum sang for, og Øyvind Ougaard spillede harmonika.

Østerbro Lokaludvalg gav tilskud til arrangementet, og lokale erhvervsadrivende bakkede op, så der blandt andet var kaffe til de voksne og godteposer til børnene.

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kæmpe dancefest indtager Hangar 145

Historie. Musikalsk dokumentar om jødeforfølgelser