Lukas Forchhammer i spidsen for Lukas Graham, der udgiver plade sammen med Hus Forbi. Arkivfoto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Gratis minikoncert i dag: Lukas Graham laver plade med Hus Forbi-sælgere

Lukas Graham indspiller ’You’re Not The Only One’ med Hus Forbi-sælgere til fordel for Hus Forbi. Gratis koncert mandag kl. 12.

Hus Forbi og Lukas Graham er gået sammen om at indspille ’You’re Not The Only One (Redemption Song)’.

Der er samtidig blevet lavet en musikvideo og produceret vinylsingler, som man kan købe på gaden af Hus Forbi-sælgere i hele december.

Alt overskud fra salget går ubeskåret til Hus Forbi.

Minikoncert på Christianshavns Torv
De er release på udgivelsen klokken 9 ved Storkespringvandet, hvor Lukas Forchhammer og bandet sammen med Hus Forbi-sælgere sælger pladen.

Klokken 11 sælger Lukas og bandet samt Hus Forbi-sælgere pladen ved Christianshavns Torv, hvor Lukas Graham spiller en gratis minikoncert klokken 12. Det oplyser Hus Forbi i en pressemeddelelse.

Vant til skæve eksistenser
Sangeren Lukas Forchhammer er opvokset på Christiania. Han har været vant til, at skæve eksistenser og hjemløse er en almindelig del af bybilledet.

I et interview i bladet Hus Forbi i december fortæller han, om nogle af de mennesker og skæbner, som han har mødt med et åbent sind, er faldet i snak med og som han også har støttet ved at købe ’Hus Forbi’.

Tryghed i musikken
Pladens B-side er den tidligere hjemløse Kasper Hedegreens nummer, ’I’ve Got No (Home)’. Kasper har fundet tryghed i musikken, og hans sang handler om at have noget hjemligt og trygt, som ikke nødvendigvis er et hjem indenfor fire vægge.

Vinylen kan købes sammen med Hus Forbi kalenderen for 2019. Her præsenteres 12 sælgere, der alle mestrer et instrument og fortæller om hvad instrumentet og musikken betyder for dem. Fem af sælgerne fra kalenderen spiller med på denne særlige udgave af ’You’re Not The Only One (Redemption Song)’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Grøn glæde ved juletid

Julemarkedet på Carlsberg er tilbage