in ,

Elsker 😍

Se billederne: Så blev det jul på Rådhuspladsen

Regnen gjorde, hvad den kunne, for at spolere julestemningen på Rådhuspladsen søndag eftermiddag. Men det lykkedes ikke. Mange mennesker havde iført sig regntøj og nissehuer for at være med, da overborgmester Frank Jensen og julemanden tændte lysene på byens store juletræ.

 

Overborgmester Frank Jensen og Julemanden tænder juletræet på Rådhuspladsen i København Sørdag den 2. december 2018.. (Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix)

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Dans: Hopsasa på biblioteket

Grøn glæde ved juletid