Basarm i Hangar 145
in ,

Kæmpe dancefest indtager Hangar 145

KASTRUP: Lørdag 8. december forvandles den gamle Hangar 145, Wilhelm Lauritzen Allé 1, til en kæmpe natklub, når danceeventet »Basarm« indtager den gamle hal.

På plakaten er navne som Cascade, som har mange store hits bag sig, samt de lokale helte DJ Alligator og Barcode Brothers.

Efter to kæmpestore og udsolgte fester i Aarhus og Odense, er turen nu kommet til også at invitere københavnerne indenfor, når »BASARM on tour« sætter scenen med både live acts og Dj’s on stage. Og med plads til 1500 gæster er »Hangar 145« i Kastrup den perfekte venue til en aften med eurodance, trance, og tramp.

Udover førnævnte, gæster også den legendariske belgiske sangerinde DEE DEE scenen. Dee Dee er kendt for sit gennembrudshit »Forever« fra 2001.

Kæmpe storskærme og en scene samt lys- og lydproduktion forvandler den smukke hangar til en natklub for en enkelt aften.

Dørene til eventet er åbne klokken 19-02, med happy hour klokken 19-20. Billetter kan købes online for 200 kroner på www.basarm.dk eller i døren for 250 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Julemarkedet på Carlsberg er tilbage

Billeder: Paraplyernes juletræsfest