Foto: Christian Nesgaard
in ,

Hyltekorets julekoncert

Julekoncert: Lørdag 15. december klokken 15.00 afholder Hyltekoret julekoncert i Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91.

Hyltekoret lover en julekoncert som bliver fuld af sjov, fest og farver med sange som »Bjældeklang«, »Kender I den om Rudolf« og »Jeg så julemanden kysse mor«. Derudover er der desuden flere engelske og en enkelt svensk sang på programmet.

Der vil naturligvis også være plads til korsange i den mere alvorlige ende af skalaen samt fællessangene, hvor kor og publikum får det hele til at gå op i en højere enhed med de traditionelle julesalmer.

Arrangementet er for alle interesserede og det er gratis at deltage. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Julius Nissens adventsplager

Børn synger julen ind