Foto: Benedicte Lorenzen

Lær om dansk julehygge

Dansk jul. Med fokus rettet mod internationale borgere, der gerne vil lære om dansk jul, inviterer International House alle til dansk julehygge.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Julehygge: Den 2. december åbner International House Copenhagen dørene for danske og udenlandske borgere til hyggelige timer med danske juletraditioner.

Med titlen ’Christmas Coziness’ giver International House Copenhagen internationale borgere mulighed for at opleve, hvordan danskerne fejrer julehyggen.

Det glæder den nye kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Å), der i en pressemeddelelse siger:

»Jeg synes, det er fedt, at voksne og børn får mulighed for at opleve julefejring på københavnsk. Dagen viser nemlig nogle af de ting, som International House kan byde på. Der er plads til socialt samvær og hjælp til praktiske gøremål under samme tag.«

Det er muligt for deltagerne, om de så er med for første elller femte gang, at opleve, hvordan højtiden bliver fejret i danske hjem.

Der kan klippe-klistres julepynt, spises danske julegodter og ikke mindst deltage i fællessang, når den står på danske julesange.

Arrangementet er desuden tænkt som en mulighed for at skabe et netværk på tværs af nationaliteter og det er gratis at være med. ’Christmas Coziness’ afholdes for tredje år i træk og er i år 2. december fra klokken 14-16 i International House Copenhagen i Gyldenløvesgade 11, Vesterbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Adventstid med masser af julemusik

»Det er godt at komme ud af hamsterhjulet«