Udstillingen, som den så ud i Trelleborg, Sverige. Foto: Joachim Wall
in , ,

Like 👍

Foto. Kim Walls fotografier udstilles ved Blox

UDSTILLING: Den svenske journalist Kim Wall, der sidste år blev dræbt om bord på ubåden Nautilus, efterlod cirka 14.000 fotos fra sine journalistiske reportager fra hele verden. Hendes familie har udvalgt 250 fotos til en udstilling, der netop nu og indtil 20. december kan ses på Bryghuspladsen ved Blox. Den flytter fokus fra Kim Wall som offer og fokuserer på Wall som den anerkendte journalist, hun var.

Hendes reportagebilleder strækker sig fra Nordkorea i øst til Stillehavet i vest. Følg med på en tur til dødens slagmarker i Sri Lanka, bjergbyer i Indien, storbykaos i Beijing, voodoo i Haiti og umage kunstnere i USA. Kim Wall satte ofte mennesket i centrum i sine reportager, og i udstillingen ses der derfor mange portrætter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Frit spil til fartdjævle på Holmen

Adventstid med masser af julemusik