Foto: Amagerbro Apotek.
in ,

Sur 😠 Elsker 😍 Like 👍

Apotekerne i centret løber for kunderne

AMAGERBRO: Som de første går Amagerbro Apotek nu i luften med en unik service til de lokale kunder.

Apoteket er nemlig klar over, at det er svært for kunderne at komme i Amager Centret i øjeblikket på grund af den igangværende ombygning, og vejarbejdet på Amagerbrogade har heller ikke gjort det lettere – især ikke hvis man kommer i bil.

Derfor lancerer Amagerbro Apotek nu ’Medicin På Farten’, som gør det muligt at handle medicin og håndkøbsvarer uden at stå ud af bilen. Denne service er til kunden, som for eksempel har børn på bagsædet i bilen, kunden, der er gangbesværet eller kunden, der bare ikke kan finde en parkeringsplads.

I praksis foregår det således: Kunden ringer og bestiller medicin og håndkøbsvarer på en særskilt linje og kommer derved udenom den almindelige telefon-kø. Apotekets personale leverer medicinen gratis til bilen, når de holder ude foran Amager Centret (præcis tid og sted aftales med kunden over telefon). Kunderne kan føle sig helt trygge ved denne service, da tanken er, at de skal kunne modtage nøjagtig ligeså god rådgivning og vejledning over telefonen, som hvis de fysisk stod i butikken. Man er således altid velkommen til at stille spørgsmål til sin medicin, når man ringer og bestiller.

»Vi mener selv, at dette tiltag viser, hvor langt vi ønsker at strække os for vores kunder – vi ønsker, at Ama´rkanerne fortsat støtter lokalt og handler på her Amager. ’Medicin på Farten’ – vi løber langt for vores kunder,« siger souschef Maria Wiberg.

Du kan læse mere på www.amagerbroapotek.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Ungdomsboliger på Hjørnestenen

Sidste dans for guldsmedene i Rundetaarn