Foto: Viggo Johansens »Glade Jul«
in , ,

Julehygge på kunstmuseet

HIRSCHSPRUNGSKE: Der er julehygge for store og små, når DR-vært Mathias Hammer synger for på flere af julens mest elskede melodier. Det gør han, når den Hirschsprungske samling, søndag 2. december, inviterer til fællessang og juleklip på museet.

Udover fællessang vil museumsinspektør Rikke Zink Laursen fortælle om blandt andet Viggo Johansens berømte julebillede »Glade Jul« og der vil være højtlæsning af et juleeventyr.

Julearrangementet foregår i museets almindelige åbningstid, så alle med en almindelig billet kan komme ind og synge med, klippe julepynt og pynte juletræ. Der vil også være en julejagt for børnene, hvor de kan gå på jagt efter J. Th. Lundbyes bakketrold i museets sale, naturligvis med præmie til alle der finder troldens gemmesteder.

Det vil være muligt at deltage i julejagten i museets åbningstid i hele december.

Den Hirschsprungske samling, Stockholmsgade 20, byder julen velkommen søndag 2. december, klokken 13-15. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

»Det er godt at komme ud af hamsterhjulet«

Koret Musica opfører Mozarts Requiem