in , ,

Wow 🤩 Like 👍

Se billederne: Nyt designunivers åbner ved Strøget

Det er ikke kun den første luge i julekalenderen, der åbner 1. december. Midt i København åbner også et nyt designunivers.

Designhuset Paustian slår nemlig dørene op for en ny design concept store ved Strøget og Gråbrødretorv, nærmere betegnet i Niels Hemmingsens Gade 24. I alt 1.300 kvadratmeter, der samler både designklassikere og nyt design i de gamle banklokaler på bagsiden af Postgården i Købmagergade.

Lokalerne er transformeret til et moderne designunivers i nye smukke farver i samspil med de originale gyldne søjler, marmorvægge og træpaneler, der leder tankerne hen på Milanos smukke pallazzo’er.

”Med butikken i Niels Hemmingsens Gade 24 bliver Paustian igen centralt placeret på designscenen i København. Den nye butik vil med de helt unikke, storslåede rum og udvalget af spændende design være det nye centrum for designoplevelser og inspiration ved Strøget. Gennemgående for Paustians virke har været det internationale udsyn og blikket for toneangivende udenlandske designere, og også i den nye Paustian butik vil dette være et centralt element, som en bærende del af Paustians DNA,’ siger Frantz Longhi, adm. direktør og medejer, Paustian, i en pressemeddelelse.

Designmekka

Åbningen af Paustians nye butik er ifølge Frantz Longhi et markant led i en ‘opgradering’, der skal være med til at manifestere og fremtidssikre Paustians historiske og fremtrædende position i design- og møbelbranchen. Der vil være stort fokus på Paustians egen Furniture Collection, og et endnu tættere samarbejde med etablerede danske og udenlandske brands, såvel som nye upcoming designere.

Den historiske bygning i Niels Hemmingsen Gade 24 blev oprindeligt opført til Sparekassen for København og Omegn i 1868. De gamle banklokaler er renoveret gennemgribende, men med udpræget respekt for de mange detaljer fra den gamle bank – blandt andet bankboksene i kælderen, der i Paustians nye konceptbutik bliver særlige gallerier med smykker og designobjekter.

Paustian blev grundlagt af Ole Paustian på Vesterbrogade i København, og han var sammen med sin kone Monika pionerer inden for design.I 1987 flyttede Paustian fra Vesterbrogade til Nordhavn, i det ikoniske Paustian-hus tegnet af Jørn Utzon.

Den nye concept store i Niels Hemmingsens Gade 24 åbner 1. december.

Paustian åbner i Niels Hemmingsens Gade 24. PR-foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

DJ Em lever for funky vinyler

Dem der har skabertrang stiller spørgsmålstegn