Foto: StripDanmark
in

Haha 😆

Nu kan du bestille klimavenlig striptease

I dag strejker elever og unge over hele verden for en grønnere fremtid med lavere CO2-udledning.

Nu får de hjælp til den grønne omstilling fra en lidt uventet kant. Strip Danmark har nemlig indvilget i at neutralisere den CO2, de er med til at udlede.

»Stripperen vil med garanti få temperaturen i rummet til at stige, men globale temperaturstigninger medvirker en stripper fra Strip Danmark ikke til,« skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Hybridbiler og CO2-projekter

Blandt andet opfordrer Strip Danmark sine strippere til at køre ud til kunderne i miljøvenlige hybridbiler, og de arbejder på en løsning, hvor kunderne kan tilkøbe en grøn-stripper, som kommer ud i en el-bil.

Derudover er firmaet gået med i den verdensomspændende klimainitiativ, der også inkluderer Røde Kors, PFA og Vestas. Her betaler de for den strøm firmaet og dets brugere generer, og de penge bliver så investeret i at plante træer og skabe vedvarende energikilder.

»Det er stadig nyt et initiativ, så det er for tidligt at sige, om det har lokket nye kunder til. Men mit indtryk er, at det er blevet positivt modtager, og der er også enkelte, som har sagt, at de synes, det er en fed idé,« siger Thomas Lysdal fra Strip Danmark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Simon Reenberg

Om journalisten Simon Reenberg

Jeg er ansvarlig for minby.dk og Facebook-siden af samme navn. Har du et tip til en god historie i København, så skriv til mig på info@minby.dk.

Banedanmark flytter til Vesterbro

Georg ‘Gokke’ Larsen er død