FOTO: Børnekulturhus Ama¿r

Kalendertip. Musik, bevægelse og gaveindpakning

HELE DECEMBER: De to første decemberweekender skruer Børnekulturhus Ama’r op for julehyggen med aktiviteter for alle sanser. Lørdag 1. december slås dørene op til et julepyntet hus fuld af kreative overraskelser.

Familien kan prøve decemberværkstedet og lave kilometervis af hjemmelavet gavepapir med egne tryk, farver og fantasi eller sy og trykke stofposer. Værkstedet sættes i gang af Lise Marker, som er scenograf og kunstner.

’Kagekunst og sukkerfantasier’ er et lille caféværksted, hvor man kan udleve sin indre bagedyst. Det koster 20 kroner for en pose kager til dekoration. Aktiviteten er åben mellem 11.00 og 15.00, eller så længe der er honninghjerter på lager.

I Børnekulturhus Ama’r er advent lig med sang, rytmer og bevægelse. Søndag 2. december er ingen undtagelse. Inden familien sætter sig til rette med juleknas og adventskrans, er der mulighed for at komme ned og få gang i kroppen. Adventsrytmik er for hele familien med børn op til fem år – holdstart 10.15 og 11.15.

Husets decemberaktiviteter handler om glæden ved at give en særlig gave og måden, den præsenteres på. Julens klassiske elementer såsom juledekorationen og den måde, vi pynter julebordet på, nytænkes. Lørdag og søndag er decemberværkstedet ledet af en kunstner og koster – ligesom rytmikken – 40 kroner pr. deltager.

Er weekenderne fyldt op af julearrangementer, er huset åbent i hverdagene mellem 10.00 og 17.30 hvor der også er mulighed for at komme forbi og lave gavepapir.

Her er der dog ikke kunstnerisk vejledning, og børn skal følges med en voksen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Reffen går juleamok

Banedanmark flytter til Vesterbro