Foto: Lions Club Østerbro
in ,

Julemarked i Brumleby

STEMNING: Du kan både købe håndlavede julegaver, julepynt og spise æbleskiver og risalamande og drikke gløgg, når der er julemarked i Brumleby Blok N 137 lørdag 1. december klokken 11-17. Gratis adgang. thof/ foto: Ulla Munch-Petersen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Nu sætter politiet kontrollen ind efter julespritbilisterne

Messingkvintet spiller julen ind