FOTO: Cystisk Fibrose Foreningen
in , ,

Juletraditioner i Helligåndshuset

STRØGET: Traditionen tro holder Cystisk Fibrose Foreningen julemarked i Helligåndshuset på Strøget. Hele overskuddet går til foreningens arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose. Markedet holdes på fredag og lørdag 30. november og 1. december klokken 10.00-18.00. Julemarkedet har været en fast tradition i mere end 20 år, hvor engagerede frivillige møder op. I det smukke, juledekorerede kirkerum kan man nyde hjemmelavet julebag, æbleskiver, gløgg og andre gode sager fra caféen til tonerne af julemusik, og i delikatesseboden kan man købe forskellige lækkerier. Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

På søndag bliver juletræet tændt på Rådhuspladsen

Mistænkt for ni år gammelt bankrøveri varetægtsfængslet