Magnús Pálsson, »Monument to the mist« (1977)
in , , ,

Kunst. Islandsk samtidskunst og Eliason-facade

CHRISTIANSHAVN: Nordatlantens Brygge på Strandgade 91 åbner fredag 30. november en ny udstilling med islandsk samtidskunst fra 1970’erne til i dag. Kulturhuset præsenterer endvidere et seminar om den islandske kunstscene såvel som billedprojektioner af Ólafur Elíasson.

Udstillingen ‘High & Low’ præsenterer værker fra 1970’erne til i dag af 11 islandske samtidskunstnere, som arbejder i et meget bredt udvalg af medier. Udstillingstitlen henviser til de omskiftelige vejrforhold i Nordatlanten

Samtidig – fredag klokken 16.00, projekteres en række landskabsfotografier på pakhusets facade under titlen ‘Projections by Ólafur Elíasson’. Billedprojektionen kan også ses lørdag 1. december klokken 15.00-20.00.

Onsdag 5. december slår kulturhuset så dørene op for arrangementet ‘What’s Up & What’s Down’, hvor en række førende specialister drøfter tendenser på den islandske kunstscene. Aftenen vil også byde på samtale med en islandske kunstner Shoplifter (aka Hrafnhildur Arnardóttir), som er Islands repræsentant på Venedig Biennalen 2019.

Se mere: www.nordatlantens.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Mobil politistation til røveriramte områder på Frederiksberg og i Valby

Julekalenderstemning i Dragørs gamle by