De bronzevindende Hermes-herrer var i fokus ved DM, mens pigerne måtte finde sig i at være lidt i baggrunden. Pr-foto

Historisk seniormedalje til Hermes-herrer

IDRÆTSGYMNASTIK: Gymnastikforeningen Hermes sikrede sig en historisk bronzemedalje ved weekendens danmarksmesterskaber, som blev afholdt i Aarhus med Gymnastikforeningen VIK som vært.

DM-medaljen er Hermes’ første på seniorplan i nyere tid. Indtil sidste år havde Hermes end ikke stillet med et herrehold siden 1986 – altså i 32 år.

Hermes fik hjælp af to gymnaster fra Greve Gymnastik & Trampolin, der supplerede de seks Hermes-gymnaster, Jeppe F. Johansen, Mikkel Rørlund, Mads Hilker, Jens Bærentsen, Oliver Kabel og Tommy Bar-Dayan. Trænerne i spidsen for bronzeholdet var Børge Silberg og Manuel Mayorga.

Hermes var også repræsenteret på kvindesiden ved DM-stævnet i Aarhus. Frederiksberg-klubben har stolte traditioner med flere kvindelige DM-guldmedaljer op gennem ’00’erne. I de senere år har KG 66 dog været altdominerende. Kastrup-klubben besatte da også både 1. og 2. pladsen ved årets DM, mens Hermes måtte tage til takke med en 7. plads.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Koncert. Dansk elektropop på Beta

Nærpoliti i øjenhøjde – med citronmåne