Foto: Kammerkoret Tourdion
in ,

Sidste chance for k-u-b-a’s julekalas

SKOLE FOR UNGE: Produktionsskolen k-u-b-a i Øser Farimagsgade 16B bliver til næste år til en del af Den Forberedende Grunduddannelse i Hovedstaden. Derfor er det sidste år, at det er en selvstædig skole.

Og dermed er det sidste chance for at komme til den traditionsrige julekalas i det nuværende regi fredag 30. november klokken 15-19.

Her fremviser eleverne det arbejde, de har produceret i løbet af første halvår. Der vil være alt fra tøjdesign til skrivekunst – fra dans til træhåndværk – fra lyd til video – fra fotografi til grafisk arbejde – fra skuespil over musik til kogekunst.

Og det bliver muligt at købe diverse produkter.

Produktionsskolen k-u-b-a har altid søgt et tæt samarbejde med lokalområdet – Østerbro – så det bliver naturligt for både beboere og erhvervsdrivende i bydelen at bruge produktionsskolen til at løse praktiske opgaver. Skolen håber derfor at møde mange lokale. thof/arkivfoto: Michael Paldan

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Alpakaflokken bød på endnu en overraskelse

Det er ligesom en brækket arm