Foto: Kammerkoret Tourdion

Sidste chance for k-u-b-a’s julekalas

SKOLE FOR UNGE: Produktionsskolen k-u-b-a i Øser Farimagsgade 16B bliver til næste år til en del af Den Forberedende Grunduddannelse i Hovedstaden. Derfor er det sidste år, at det er en selvstædig skole.

Og dermed er det sidste chance for at komme til den traditionsrige julekalas i det nuværende regi fredag 30. november klokken 15-19.

Her fremviser eleverne det arbejde, de har produceret i løbet af første halvår. Der vil være alt fra tøjdesign til skrivekunst – fra dans til træhåndværk – fra lyd til video – fra fotografi til grafisk arbejde – fra skuespil over musik til kogekunst.

Og det bliver muligt at købe diverse produkter.

Produktionsskolen k-u-b-a har altid søgt et tæt samarbejde med lokalområdet – Østerbro – så det bliver naturligt for både beboere og erhvervsdrivende i bydelen at bruge produktionsskolen til at løse praktiske opgaver. Skolen håber derfor at møde mange lokale. thof/arkivfoto: Michael Paldan

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Alpakaflokken bød på endnu en overraskelse

Det er ligesom en brækket arm