Hovedstadens Svømmeklub er nomineret til ¿Kulturministeriets Idrætspris 2018¿. Pr-foto

Hovedstadens Svømmeklub indstillet til ‘Kulturministerens Idrætspris 2018’

SVØMNING: Hovedstadens Svømmeklub (HSK) er en af 13 kandidater, der er blevet indstillet til ’Kulturministeriets Idrætspris 2018’.

Prisen uddeles til årets helt særlige præstation eller indsats inden for idrættens verden. Det kan være alt lige fra foreninger og eliteidrætsudøvere til trænere, ledere og forskere. Alle skal de have haft en særlig stor betydning for dansk idræt i 2018.

Om indstillingen siger DGI’s nyvalgte formand, Charlotte Bach Thomassen:

»Hovedstadens Svømmeklub gør en ekstraordinær indsats ved at tilbyde aktiviteter til mange forskellige målgrupper og dermed blive et samlingspunkt for alle, der elsker at svømme. Klubben tager samtidig et stort socialt ansvar og gør en stor indsats for at få flere med – herunder børn og unge i udsatte boligområder.«

Formand for HSK, Allan Nyhus, siger om skulderklappet:

»Det har fra klubbens etablering i 2012 været vores mål, at vi skal favne bredt. En af vores værdier ’Svømning for alle’, fortæller den historie. Derfor er jeg særlig stolt af indstillingen, og at DGI har set og anerkender vores arbejde.«

Kulturministeriets Idrætspris overrækkes af kulturminister Mette Bock (LA) 10. december.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

En kongelig indvielse i vente – ligesom for 80 år siden

0

Butiksdøden truer i Sydhavnen