DEN NYE LIDL ÅBNER PÅ HJØRNET UD MOD AMAGERBROGADE. FOTO: innovater a/S
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Ny Lidl åbner i morgen på Sundbyøster Plads

SUNDBYØSTER: Sundbyøster Plads undergår lidt af en forandring i øjeblikket, og i morgen torsdag klokken 8.00 klipper butikschef Anders Földes Wessel snoren til en ny Lidl-butik – den 116. i Danmark i øvrigt – på Amagerbrogade 185.

Til nyåbningen serveres smagsprøver for kunderne på Lidls bake-off, kaffe og tapasprodukter, der er gratis muleposer til de første 500 kunder og hoppeborg for børnene. Hertil kommer cykelservicefirmaet Ren Cykel forbi butikken og strammer kæder, pumper dæk, vasker cykler og uddeler cykelbetræk til de gæster, der ankommer på cykel.

Lørdag er der familiedag klokken 10.00-14.00 med sjove aktiviteter for børnene, ansigtsmaling, gode idéer til madpakken, skattejagt og gode tilbud. Den nye Lidl-butik har åbent mandag-søndag klokken 8.00-22.00.

Som en del af pladsens fornyelse bygger udviklingsvirksomheden Innovater A/S 15 lejligheder i størrelsen to-fem værelser ovenpå dagligvarebutikken. De øverste lejligheder har private tagterrasser, og der er desuden en større fællesterrasse, hvor et grønt miljø med levende væg skærmer af mod naboejendommen. Lejlighederne forventes at stå færdige i marts 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Ugen i billeder på Nørrebro og i Nordvest

Julemessing i Skelgårdskirken