Der er masser af kunsthåndværk, når der på lørdag er julemarked på Onkel Dannys Plads på Vesterbro. Og scenen er her sat med ¿dark cirkus clown. Designer & Creative director: Charlotte Aurora Design. Foto: Michael la-Cour
in ,

Elsker 😍

Julemarked med Vesterbro RAW

RAWSOME. Den 8. december er der for tredje gang julemarked med Vesterbro Raw. Det er på Onkel Dannys Plads og 37 kunsthåndværkere er med.

 

kunstHåndværk: På lørdag 8. december er der ’RAWsome’ julemarked på Onkel Dannys Plads, når Vesterbro RAW inviterer til marked med alt det rå, mærkelige og skæve kunsthåndværk, du ikke ser til daglig.

Der er i alt 37 deltagende kunsthåndværkere, der alle præsenterer unikke gavemuligheder og lækre delikatesser.

For eksempel kan du møde svenskeren Hobojim og prøve hands håndlavede hankdrums.

Du kan også købe korsetter, en svamefarm eller håndskårne træskeletter, ørestikker af indfarvede fiskeknogler eller bionedbrydeligt glitter.

’Rub&Stub’, der arbejder på at bekæmpe madspild, sælger et varmt vegetarisk måltid til 65 kr. Der er mad fra 12-17, eller til der er udsolgt.

Der er også nybagte pandekager fra ’Den Lille Pandekagevogn’ samt hjemmelavet glögg med mere i baren.

 

Raw julemarked. Råhuset og forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet. 8. december kl. 11-17. Entré: Gratis

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Kulbanen melder sig ind i kampen om statuen

Lys over Sundby med sen sejr