»DET GAMLE SYDHAVNEN ER BLEVET DELT I TO« BRUGSKUNSTBUTIKKEN: Hanne Mai Dalgaard driver brugskunstforretningen Mila Madu på Mozartsvej 27, hvor bussen tidligere holdt lige foran. Det gør den ikke længere, og det kan mærkes. Foto: Benedicte Lorenzen
in

BUTIKSDØD I SV: »Det gamle Sydhavnen er blevet delt i to«

BRUGSKUNSTBUTIKKEN: Hanne Mai Dalgaard driver brugskunstforretningen Mila Madu på Mozartsvej 27, hvor bussen tidligere holdt lige foran. Det gør den ikke længere, og det kan mærkes.

“Jeg har levet godt af, at bussen holdt uden for min butik, for så kunne folk nå at se mine vinduer, blive fristede og stå af. Det har givet mig kunder fra Hvidovre og andre steder, der kom ind med bussen, men det gør de så ikke længere, og det kan virkelig mærkes,” fortæller Hanne Mai Dalgaard og fortsætter:

”Den grønne metromur er så lammende, at man næsten ikke kan forestille sig det. Den har delt det gamle Sydhavnen i to, og man kan virkelig mærke, at hovedpulsåren er blevet delt i to.”

LÆS MERE: Butiksdøden truer i Sydhavnen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

BUTIKSDØD I SV: »Jeg er ikke langt fra at dreje nøglen«

Julehygge hos Severin og Dufour