En af dem, der har mærket den manglende gennemkørsel ad Borgbjergsvej og Mozartsvej, er pølsemand Morten Madøre, der frygter, at han snart må lukke. Arkivfoto: Rikke Milling
in ,

BUTIKSDØD I SV: »Jeg er ikke langt fra at dreje nøglen«

PØLSEMANDEN: En af dem, der har mærket den manglende gennemkørsel ad Borgbjergsvej og Mozartsvej, er pølsemand Morten Madøre, der har sin vogn stående ved Anker Jørgensens Plads:

“Jeg er gået 600 kroner ned om dagen efter trafikomlægningen, så jeg er ikke langt fra at dreje nøglen. Der kommer simpelthen for få mennesker gennem gaden, og det har kostet mig 400 kroner på dagsomsætningen odsweg 200 kroner på eftermiddagsomsætningen, fordi der ikke er nogen håndværkere, der gider køre igennem Borgbjergsvej,” siger han og tilføjer:

”Jeg kan ikke flytte, for vognen står fast, så mit erhverv hænger i en meget tynd tråd, men jeg holder den gående, så længe jeg kan.”

LÆS MERE: Butiksdøden truer i Sydhavnen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

BUTIKSDØD I SV: “Jeg mangler mine eftermiddagskunder”

BUTIKSDØD I SV: »Det gamle Sydhavnen er blevet delt i to«