På Borgbjergsvej 37 åbnede Maja Stenum sidste år sin boghandel ‘Aage og Agnes Bøger’. Hun nåede kortvarigt at føle en lille opgang i butikken, men så blev Mozarts Plads spærret af for gennemkørsel, og det har kostet op mod 50 procent af bogkunderne. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

BUTIKSDØD I SV: “Jeg mangler mine eftermiddagskunder”

BOGHANDLEREN: På Borgbjergsvej 37 åbnede Maja Stenum sidste år sin boghandel ’Aage og Agens Bøger’. Hun nåede kortvarigt at føle en lille opgang i butikken, men så blev Mozart Plads spærret af for gennemkørsel, og det har kostet kunder:
»Jeg tror faktisk, at 50 procents nedgang passer meget godt for mig. Jeg mangler alle mine eftermiddagskunder, som kom forbi på vej til og fra arbejde. De er ganske enkelt væk nu, fordi de kører en anden vej, når de ikke kan komme igennem ved Mozarts Plads. Jeg vil godt kunne klare det i noget tid, men hvis vi taler fem år på den her måde, så kan jeg ikke være med,« fortæller Maja Stenum, der nu forsøger at opbygge en webshop.

LÆS MERE: Butiksdøden truer i Sydhavnen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Butiksdøden truer i Sydhavnen

BUTIKSDØD I SV: »Jeg er ikke langt fra at dreje nøglen«