Frederiksberg Ju-Jutsu Klub har indstillet Henrik Jensen til Årets Energibundt. Pr-foto

Lokalt energibundt nomineret til ‘Årets Energibundt’

VÆRDSAT. Henrik Jensen fra Frederiksberg Ju-Jutsu Klub er indstillet til prisen som ‘Årets Energibundt’, der uddeles i forbindelse med DR’s Sport 2018.

JU-JUTSU: En utrættelige energi. En enorm initiativrigdom. Og et kæmpe engagement.

Det er tre gode grunde til, at Henrik Jensen, træner og bestyrelsesmedlem i Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, er blevet indstillet til prisen som ’Årets Energibundt 2018’.

Kent Hielscher, bestyrelsesmedlem i Frederiksberg Ju-Jutsu Klub gennem 15 år, siger endvidere:

»Henrik har bidraget til sammenholdet i klubben og er et forbillede for alle. Han sørger for at skabe en synergi mellem klubbens hold ved at tænke overordnet – både på et socialt og et fagligt plan.«

54-årige Henrik Jensen er naturligvis fast mand ved Frederiksberg Ju-Jutsu Klubs sociale aktiviteter – både som koordinator og som arbejdsmand, ligesom han ordner de små, praktiske ting i dagligdagen. Det kan være alt lige fra indkøb og afhentning af nyt udstyr til opsætning af lister, kroge og diverse dimser.

Altmuligmand

Kent Hielscher værdsætter ikke kun Henrik Jensens store arbejdsindsats men også hans personlighed:

»Henriks væsen og person bidrager altid til at skabe en god stemning. Det gælder både ved træning og ved sociale arrangementer i klubben. Derudover holder han på de traditionelle former, som er et væsentligt element i en kampsport som vores.«

Foruden sit store engagement i Frederiksberg Ju-jutsu Klub er Henrik Jensen såmænd også medlem af Ju-Jitsu Danmarks bestyrelse. Så det er altså ikke kun lokalt, at man har glæde af den lokale indsjæl.

’Årets Energibundt’ uddeles hvert år af DIF (Danmarks Idrætsforbund) og Ørsted. Vinderen præmieres med 75.000 kroner, mens der er 10.000 kroner til både 2. og 3. pladsen. Prisen uddeles i forbindelse med det store DR-show ’Sport 2018’, der løber af stabelen den 5. januar 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Vesterbrobørn serverede visioner for fremtiden til overborgmester

Ekstra gok i nødden til fælles gårdhaver