in ,

Kronprinsesse Mary til Børnenes Dag

FN BYEN: 20. november var det Børnekonventionens fødselsdag. Det fejrede UNICEF Danmark ved at afholde den store Børnenes Dag-konference i FN Byen på Midtermolen på Østerbro for fjerde år i træk.

På Børnenes Dag samledes alle, der arbejder for og med børn på tværs af faggrænser og brancher – organisationer, virksomheder, fonde, politikere, medier, myndigheder, eksperter, unge og skoleelever. Æregæst til arrangementet var kronprinsesse Mary. thof/foto: Ulla Munch-Petersen

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

BankNordik forlader ikonisk hovedsæde

Da en forvaltning legede politik, gik det galt