in ,

Kronprinsesse Mary til Børnenes Dag

FN BYEN: 20. november var det Børnekonventionens fødselsdag. Det fejrede UNICEF Danmark ved at afholde den store Børnenes Dag-konference i FN Byen på Midtermolen på Østerbro for fjerde år i træk.

På Børnenes Dag samledes alle, der arbejder for og med børn på tværs af faggrænser og brancher – organisationer, virksomheder, fonde, politikere, medier, myndigheder, eksperter, unge og skoleelever. Æregæst til arrangementet var kronprinsesse Mary. thof/foto: Ulla Munch-Petersen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

BankNordik forlader ikonisk hovedsæde

Da en forvaltning legede politik, gik det galt