Endnu en bank flytter ud af Amagerbankens gamle hovedsæde - fra 1. januar holder BankNordik heller ikke til her længere. Arkivfoto: Torben Klint/Scanpix
in ,

Sur 😠 Ked 😭

BankNordik forlader ikonisk hovedsæde

BANKFLYTNING. BankNordik flytter fra både Amagerbankens tidligere hovedsæde på Amagerbrogade og filialen på Amager Landevej. I stedet samler banken flere funktioner på Rued Langaards Vej i det nordligste Ørestad.

SUNDBY, TÅRNBY OG ØRESTAD: Fra 1. januar er der ikke længere bankvirksomhed i den tidligere Amagerbankens ikoniske, hvide hovedsæde på Amagerbrogade 25.

BankNordiks nye hovedkvarter på Amager – i Mikado House på Ruud Langaards Vej 6-8 en kilometers penge sydøst for det nuværende hovedsæde på Amagerbrogade. Foto: BankNordik

BankNordik, der overtog lokalerne i 2011, flytter nemlig både herfra og fra den røde murstensbygning på Amager Landevej 56, og samler i stedet medarbejderne i Mikado House på Rued Langgaards Vej 6-8 i det nordligste Ørestad, fortæller banken i en pressemeddelelse.

Bliver på Amager

Siden BankNordik i juli 2011 overtog de sunde dele af Amagerbanken efter dennes krak, har den færøske bank haft supportfunktioner, administration og Private Banking på Amagerbrogade.

Filialen på Amager Landevej 56 lukker og bygningen sættes til salg. Arkivfoto: Amager Bladet

Nu samles knap 50 medarbejdere i Mikado House, og udover at huse centrale dele af bankens administration samles også kundeservicefunktionerne og Private Banking-afdelingen i Mikado House.

»Vi har været på jagt efter lokaler, hvor vi kunne samle vores administrative funktioner, og der har været gode muligheder for at flytte til andre bydele – men vi har et stærkt ønske om at bevare vores langvarige relation til Amager. Så det er et helt bevidst valg, at de nye kontorer også befinder sig på Amager,« udtaler adm. direktør i BankNordik, Árni Ellefsen, i pressemeddelelsen.

Bankens kunder kan efter nytår stadig have glæde af de udendørs pengeautomater på Amagerbrogade 25 og Amager Landevej 56. Hvis de på længere sigt ikke kan beholdes, etablerer banken nye automater i nærheden

Den indendørs pengeautomat på Amager Landevej lukkes, da BankNordik sætter ejendommen til salg.

Ud over Mikado House har banken tre filialer på Amager, hvor privatkunder kan få rådgivning: Amagerbrogade 175, Kongelundsvej og Dragør.

Banken lukkede allerede 1. januar 2017 sin sidste kassebetjening på Amager Landevej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Mus fundet i kartofler fra Aldi

Kronprinsesse Mary til Børnenes Dag