Aldi i Østbanegade. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Sur 😠 Haha 😆

Mus fundet i kartofler fra Aldi

ULÆKKERT: En husstand på Østerbro købte for nylig en pose kartofler i Aldi i Østbanegade.

Da de skulle tage posen frem derhjemme fik de noget af et chok. I posen mellem kartoflerne var en gnaver, som de identificerede som en rotte.

Deres svigersøn har delt denne oplevelse på Facebook.

Aldi bekræfter hændelsen over for Østerbro Avis, men skriver dog, at der var tale om en mus og ikke en rotte, men betegner under alle omstændigheder det som helt uacceptabelt.

»Posen er intakt, så skadedyret er kommet fra leverandøren, og kunne være havnet i en hvilken som helst butik, men havnede i vores butik. Det er naturligvis helt uacceptabelt, at det er sket. Vi har bedt leverandøren redegøre for, hvordan det kunne ske, ligesom vi pt. afventer en ekstraordinær skadedyrsinspektion af lokaler og udeområder hos leverandøren. Vi har derudover valgt, at trække partiet tilbage fra butikkerne,« skriver Thomas Hedegaard Bang, vicedirektør i Aldi Danmark, til Østerbro Avis.

Der er ifølge TV2 Lorry tale om et parti kartofler fra firmaet A.F. Nyhuus A/S i Greve.

Her oplyser direktør Lars Nyhuus til tv-stationen , at der er sket en brist i virksomhedens egenkontrol, og at musen sandsynligvis er kommet med ind fra en kasse kartofler fra en kartoffelavler.

»Det er en menneskelig fejl. Når vi får varen, er den vasket og ordnet. Der står så nogle medarbejdere ved pakkebåndene, som måske har været ude på toilettet, og så er den sluppet igennem systemet og ind i posen,« siger Lars Nyhuus til TV 2 Lorry. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Julestue hos Wacher med postkortportrætter

BankNordik forlader ikonisk hovedsæde