Kong Christian den 10. forrest i kongelogen i forbindelse med åbningen af K.B. Hallen i 1938. Foto: Frederiksberg Stadsarkiv
in , , ,

Ked 😭 Like 👍

En kongelig indvielse i vente – ligesom for 80 år siden

K.B. HALLEN: For 80 år og godt syv måneder siden (22. april 1938) indviede Kong Christian X og Dronning Alexandrine, hvad der dengang var Nordeuropas største privatejede idrætsanlæg. Godt 73 år senere, 28. september 2011, nedbrændte K.B. Hallen.

Nu er den ikoniske hal blevet genopført. Ikke som en tro kopi af den oprindelige hal, men i en tidssvarende udgave. Den officielle indvielse forestås af Kong Christian X’s oldebarn, H.K.H. Kronprins Frederik, onsdag 5. december fra kl. 15.30.

60 år med træet som nærmeste kollega

Hovedstadens Svømmeklub indstillet til ‘Kulturministerens Idrætspris 2018’