Pungen forsvandt fra Margrethes taske, der lå i indkøbsvognen. Modelfoto: Shutterstock.
in ,

Mistede pung ved trick-tyveri i Netto

TYVERI. Margrethe fra Sundby hjalp en mand med at finde en shampoo og fik stjålet pung fra håndtasken imens.

TÅRNBY TORV: Forrige lørdag var en kvinde fra Sundby udsat for tricktyveri, da hun var på indkøb i Netto på Tårnby Torv.

»Det var omkring klokken ni om morgenen, og man regner ved gud ikke med, at der sker noget lørdag klokken ni på Tårnby Torv,« fortæller Margrethe, der helst ikke vil have sit efternavn nævnt.

Hun var ved at beslutte sig for en pakning med tandpasta, da hun blev forstyrret af en engelsktalende mand.

»Han skubbede til mig, gik tæt på og sagde på engelsk, at der var en shampoo, han ikke kunne finde, så jeg hjalp ham. Min taske lå i indkøbsvognen, dér øverst hvor man lægger sin taske. Den var lukket, og jeg havde remmen om mit håndled. Jeg kiggede på den, da manden var gået, men tasken var stadig lukket.«

Så Margrethe tænkte ikke, at der var fare på færde, men da hun kom op til kassen og skulle betale, var pungen væk.

»Og der stod en dame bag mig i køen, som fortalte, at hun havde været udsat for det samme 14 dage tidligere,« fortæller Margrethe.

Nåede at spærre Dankort

Margrethe lod sine varer stå og kørte hjem for at sikre sig, at pungen ikke lå der på køkkenbordet.

Men det gjorde den ikke, så hun fik i en fart spærret sit Dankort.

»Og bankmanden sagde, at der ikke var røget noget beløb på kontoen, så det slap jeg da for. Til gengæld havde jeg lige fået nyt kørekort om fredagen, så det skal jeg have lavet en gang til plus sygesikringsbevis. Det er da irriterende, og for at det ikke skulle være løgn, fik jeg en parkeringsbøde, da jeg hentede mine varer, så det var en rigtig Tycho Brahes-dag. Jeg talte med min mand om bagefter, at det var heldigt, at der ikke røg mere end de 1.100 kroner, der lå i pungen. Men det er en ærgerlig følelse, man står tilbage med, at man ikke kan stole på nogen mere,« siger Margrethe.

Hun sørgede også for at melde tyveriet til politiet.

Ingen tegn på tyvebander

Københavns Politi oplyser, at der ikke er en egentlig tendens til trick- og lommetyverier i Netto eller på Tårnby Torv.

»Der er nogle områder i København – for eksempel på Hovedbanegården, Strøget og ved Nørreport Station – hvor vi får virkelig mange anmeldelser, og hvor der er tale om, at egentlige tyvebander holder til. Vores tyverisektion har nu Tårnby Torv på sin radar og holder øje med antallet af anmeldelser, men pt er Amager ikke et sted, hvor der kommer et stort antal anmeldelser om trick- og lommetyveri,« oplyser politiets presseafdeling.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Næsten hver femte billige bolig er forsvundet på tre år

Mange gæster til Magnetens julehygge