Pressefoto
in ,

Julemarkedet på Carlsberg er tilbage

JULETID: Fra denne weekend og resten af decemberweekenderne er der julemarked i Visit Carlsbergs hyggelige bryggergård.

Her er det muligt at begynde juleindkøbene i de historiske rammer på Carlsberg.

Julemarkedet er omkranset af gamle fabriksbygninger og du kan roligt regne med, at duften af æbleskiver, brændte mandler og en særlig ølgløgg fylder. Du finder både kunst til hjemmet, smykker, forkælelse til kroppen og julepynt på Visit Carlsberg julemarked.

Det er også muligt at finde lidt godt til julebordet. Der bliver solgt alt fra hjemmelavet chokolade, varme drikke til flotte bolcher og selvfølgelig et stort udvalg af blandt andet Jacobsen specialøl, der bliver brygget netop her i det gamle Visit Carlsberg

Jul i Bryggergården. Visit Carlsberg, Gl. Carlsberg Vej 11. Weekenderne 1.-2., 8.-9. og 15.-16. december kl. 10-17. Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Lysene blev tændt på torvet

Fem feriehuse for én million