Nørrebro/Nordvest Bladet mødte Danielle Streiff, som var på vej til thanksgiving hos sIn søster i Stefansgade. Foto: Dan Møller
in ,

Man holder da thanksgiving på Nørrebro

NØRREBRO LIVE. For de fleste danskere er 22. november bare en dag i november. Men for nørrebroer Danielle Streiff er det årets festligste dag.

Af Julie Stougaard

js@minby.dk

EN SÆRLIG DAG: Barnevognen har lidt svært ved at komme ind ad døren til blomsterforretningen, så ejeren er hurtig på fødderne og kommer ud til Danielle Streiff på fortovet med dankortautomaten.

»Jeg er på vej til thanksgiving hos min søster, som bor i Stefansgade, og det er mig, der skal have blomster med til bordene,« fortæller Danielle Streiff.

Hun bliver 34 år om få dage og arbejder til daglig på et digitalt reklamebureau, når hun altså ikke er på barsel. Det er hun nu med sin lille datter Alfrida på syv en halv måned, som ligger og putter sig nede i barnevognen.

»Jeg er halvt amerikaner, så for mig er thanksgiving en stor ting. Min søster har lige fået en lille dreng, så vi bliver syv voksne og to babyer, og vi skal have en fem-seks kilo tung kalkun med alt tilbehøret. Det bliver så hyggeligt, det glæder jeg mig meget til,« siger Danielle Streiff begejstret.

Hun bor på Blegdamsvej og elsker Nørrebro, som altid er i udvikling. Nogle gange i sådan en grad, at det kan være svært at følge med.

»Jeg var faktisk lidt i chok over at opdage, at Quattro Fontane er lukket, og at der nu åbner Barburrito,« siger Danielle Streiff, inden hun skynder sig videre til thanksgivingmiddagen hos sin søster.

Hver uge besøger Nørrebro/Nordvest Bladet et nyt sted på Nørrebro, hvor vi taler med nørrebroerne, der kommer der, og hører deres historier.
I denne uges udgave af NØRREBRO LIVE har vi besøgt Den Franske Anemone på Fælledvej.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Hvem har en mening om at bo i Vanløse?

Spillet var fint, men mestrene var en for stor mundfuld