Den nye REMA 1000-butik åbner på den tidligere Bygma-grund på Kongelundsvej. Foto: REMA 1000.
in ,

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Købmanden bliver flankeret af konen i ny REMA 1000-butik

TÅRNBY: Torsdag den 6. december klokken 8.00 åbner købmand Allan Christensen og hans 35 medarbejdere dørene til den nye REMA 1000 i Tårnby. Den nye butik har hjemme på Kongelundsvej 364.

Selvom den 46-årige Allan Christensen (foto) efterhånden er en erfaren REMA 1000-købmand, er det stadig en spændt købmand, der glæder han sig til at byde beboerne i Tårnby indenfor til en butik, der vil sætte fokus på god kundeservice, økologi og en stor, indbydende ferskvareafdeling.

»Jeg bor selv i Tårnby, så selvom jeg har nydt de sidste 12 år som REMA 1000-købmand først Hvidovre i og senest på Islands Brygge, er det noget helt særligt at arbejde i sin egen ’baghave’. Det har længe været en drøm at drive en butik i mit lokalområde, hvor jeg kan få lov til at sætte mit personlige og lokale præg på butikken. Da muligheden bød sig, var betænkningstiden derfor kort,« siger Allan Christensen.

Adressen på Kongelundsvej har tidligere været hjem for Bygma, men de sidste par år har grunden stået tom.

Udover det faste personale der blandt andet består af en tidligere REMA 1000-købmand og en tidligere souschef fra Netto, vil Allan i butikken også være flankeret af sin kone, Joan, der kommer fra en stilling som børnehaveleder på Smyrnavej.

»Det er første gang, vi skal prøve at arbejde sammen. Joan har tidligere hjulpet til i både Hvidovre og på Islands Brygge, men det er første gang, hun bliver fastansat. Vi har længe overvejet at starte en butik op sammen, og at det tilmed er i vores lokalområde, gør det bare endnu mere spændende,« siger Allan Christensen. /jep-

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vanløse-pige vinder VM-bronze i Ju-Jitsu

Trav en tur og støt Julemærkehjemmene