PR-FOTO
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Trav en tur og støt Julemærkehjemmene

TÅRNBY: Det er for 42. gang blevet tid for den årlige Julemærkemarch. Formålet er at samle ind til driften af landets fem Julemærkehjem. Her kan børn få ophold, hvis mobning og lavt selvværd fylder meget i deres hverdag.

Sidste år gennemførte 16.500 vandrere og løbere en rute på enten 5 eller 10 kilometer. Det betød en rekordstor donation til Julemærkefonden på 1.315.000 kroner via startgebyret.

Der er 66 startsteder, og et af dem er på Korsvejens Skole, Tårnbyvej 1, hvor starten går søndag 2. december klokken 10.00. Man møder blot op og betaler startgebyret på 70 kroner, hvis man vil have en medalje, og 30 kroner hvis man ikke vil.

Julemærkefonden, som driver Julemærkehjemmene, oplyser, at hjælpearbejdet, der hvert år gavner knap 1000 børn, er afhængigt af indsamlede midler. Det offentlige tilskud dækker under fem procent af budgettet, og salget af Julemærker er faldet drastisk, fordi færre sender julekort og -breve.

Du kan læse mere på www.julemaerkemarchen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Købmanden bliver flankeret af konen i ny REMA 1000-butik

Kom til store julebage- hyggedag