in

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Se billederne: Julelysene tændt på D’Angleterre

I fredags blev julelysene tændt på Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv. Det er blevet en københavnertradition at se lysene blive tændt på hotellets facade, og i år var ingen undtagelse. Mange var mødt op for at se, hvad lysmestrene havde fundet på i år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Jazzmatiné med Ann Farholt

Startskud til årets iværksætterpris og 20 timers gratis sparring i Dragør