Ann Farholt underholder ved OK Klubbens jazzmatiné 2. december i Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2. Pr-foto
in ,

Jazzmatiné med Ann Farholt

KONCERT: OK Klubben i Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2 inviterer den første søndag i hver måned til jazzmatiné med de bedste navne fra byens jazzklubber. 2. december kl. 14.00-17.00 er det Ann Farholt, der underholder.

Ann Farholt er en af de mest anerkendte sangerinde i den danske jazzverden. Hun dannede en årrække musikalsk par med Jesper Thilo. I 1994 startede hun sit første orkester, og det er blevet til flere cd’er siden. Ann Farholt har også afsløret et mere folkeligt talent, da hun nogle somre har været syngepige i Bakkens Hvile.

Zofia Hedvard er værtinde på jazzmatinéerne i Den Gule Villa. Billetter købes i døren.

Husk lige: Nye p-restriktioner fra på onsdag

Se billederne: Julelysene tændt på D’Angleterre