København Vineyard står bag Mission Julegave igen i år. Pr-foto

Gratis julegaver til børn

NYVEJ: Det er ikke alle forældre, der har råd til de store julegaver til deres børn juleaften. Derfor vil København Vineyard på Nyvej 7 igen i år hjælpe med at gøre julen en smule festligere for en række børn.

Det er syvende år i træk, at kirken laver Mission Julegave for de forældre, der ikke har råd til julegaver til deres børn.

Frikirken slår dørene op, så forældre har mulighed for at vælge gratis julegaver til deres børn, der blandt andet tæller brugt legetøj og tøj af god kvalitet.

Tag gerne børnene med, da der også vil være et juleværksted for børn med hygge, underholdning, risengrød og julemusik, mens far og mor finder julegaver.

Der er åbent på Nyvej 7 tirsdag 4. december kl. 16-21, onsdag 5. december kl. 16-21, fredag 7. december kl. 10-15 og lørdag 8. december kl. 10-14.

Du kan læse mere på facebook i gruppen ’Mission Julegave’ eller på www.kbhvineyard.dk/missionjulegave 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

En bog du kan stole på

Enhedslisten har sat holdet